Bestil senest d. 10/7 - Vi sender d. 11/7

Vi holder sommerferie fra d. 12/7 til d. 28/7. I denne periode vil showroomet være lukket, og vi sender ikke ordre. Du kan selvfølgelig stadig handle via vores hjemmeside, men vær opmærksom på, at vi ikke sender ordre i ferieperioden. For at sikre, at dine varer når frem inden vores ferie, anbefaler vi, at du bestiller senest d. 10/7. Vi sender de sidste ordre d. 11/7.

Vigtige oplysninger:

Sidste bestillingsdag: 10. juli

Sidste forsendelsesdag: 11. juli

Sommerferieperiode: 12. juli - 28. juli

Showroom lukket: 12. juli - 28. juli

Vi vil svare på mails i ferieperioden, men der kan forekomme længere svartider. Vi beder om din forståelse og tålmodighed i denne periode.

Besøg Showroom

Vi inviterer dig til at træde ind i vores spændende showroom, hvor du vil opleve en verden af tagtelte, camperbox og andet gear perfekt til carcamping. Der er her, hvor eventyret begynder, og drømmene om at udforske verden på fire hjul bliver til virkelighed.

Åbent showroom

Vi holder åbent showroom ca. en gang om måneden. Typisk er det om søndagen fra kl. 10-12.

Næste åbent showroom:

4/7-24 kl. 15-17

31/7-24 kl. 10-12

18/8-24 kl. 10-12

8/9-24 kl. 10-12

Hvis du ikke har mulighed for at komme til åbent showroom. Har du mulighed for at booke en fremvisning. Så åbner vi showroomet kun for dig.

Vi tilbyder både fysisk fremvisning og online fremvisning.

Book en fremvisning

Vidste du at...

8 ud af 10 besøger vores showroom, inden de køber!

Lohals Tagtelt fra LangelnadCampers i showroomet. Besøg vores showroom.

Hvorfor besøge vores showroom?

Udforsk udvalget: Vores showroom er fyldt med forskellige modeller og størrelser af tagtelte, camperbox og campergear.

Test tagteltene: Drømmer du om at vågne op til en fantastisk udsigt fra dit tagtelt? Prøv selv at ligge i vores tagtelte. Du vil blive overrasket over komforten og bekvemmeligheden ved denne unikke overnatningsmulighed.

Find det rette udstyr: Vores udstyr er nøje udvalgt til at opfylde de behov man har når man skal på campervan eventyr. Vi lægger vægt på at udstyret er af god kvalitet og samtidig fylder mindst muligt.

Få råd og vejledning: Vi står klar til at dele vores ekspertise og erfaring med dig. Uanset om du er nybegynder eller erfaren camper.

Oplev kvaliteten: Oplev kvaliteten af vores standard camperbox og sengemodul. Eller få en uforpligtigende snak omkring hvad vi kan bygge for dig.

Vi har noget for enhver smag.

Book en fremvisning