Tagtelt: Den ultimative Begynderguide - De bedste tips og tricks til dit Eventyr!

Tagtelt: Den ultimative Begynderguide - De bedste tips og tricks til dit Eventyr!

Få succes med dit tagtelt - guiden til den gode oplevelse!

At tage på tagtelt eventyr kan være en magisk oplevelse, fyldt med frihed, natur og uforglemmelige øjeblikke. Men for mange kan de første skridt føles både spændende og lidt skræmmende. Hos LangelandCampers forstår vi dette, og vi er her for at hjælpe dig med at få en fantastisk start. Her er vores bedste råd til dig, der lige har købt et tagtelt, eller som overvejer at investere i et. 

Da vi første gang tog afsted med tagtelt og to små børn, var det ikke helt uden bekymring og mange spørgsmål. Dengang var der ikke meget information tilgængelig. Derfor var vi gjort vores ypperste for lave denne guide, for at hjælpe dig med at få succes med dit tagtelt eventyr.

Unikke camping oplevelser. Ferie med tagtelt. Slå lejr på få minutter. Garanti for unikke overnatninger.

Campingplads i Slovenien

 

Bliv fortrolig med dit tagtelt:

Et tagtelt er nemt at slå op, og hvis du har besøgt os i showroomet, har du måske allerede prøvet det. Men nu står du hjemme og skal gøre det selv. Vores anbefaling er at øve dig på at slå teltet op og ned hjemme i indkørslen, inden du tager på din første tur. Sådan undgår du stress og frustration. Skulle der opstå tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Gør opsætningen nemmere: Overvej at investere i et trin til bildøren.

 

Trin til bildør gør montering og opsætning nemmere!

 

Første tur:

Inden du kaster dig ud i en længere rejse, anbefaler vi stærkt at starte med en kortere tur, fx en weekend. Dette giver dig mulighed for at få praktisk erfaring med dit tagtelt og finde ud af, hvilket campinggear der er nødvendigt, og hvad der er rart at have med.

Vælg det rette vejr:

Gør din første tur så behagelig som muligt, ved at vælge en lun dag med solskin. Selvom vi hos LangelandCampers tager af sted hele året, er det bedst at begynde i godt vejr, indtil du føler dig helt tryg ved dit tagtelt og dine campingfærdigheder. Der er ingen grund til at gøre det mere udforende for sig selv end højst nødvendigt. Det er bare sjovere at være ude i godt vejr. 

Weekend eventyr med tagtelt og camperbox.

Weekend Eventyr

 

Hvor skal du tage hen?

Hvis du er ny til campinglivet og generelt ny i at opholde dig i naturen, kan det være en god idé at starte på en campingplads eller en havneplads. Dette sikrer, at du holder lovligt og har adgang til faciliteter som vand, toilet og strøm. 

Valg af campingplads: Personligt fortrækker vi enten mindre campingpladser eller campingpladser hvor man ikke ligger på en lang række og hvor naturen er i centrum. Men det er selvfølgelig en smagssag. En sådan campingplads kunne f.eks. være Vejers Strand Camping

Læs mere om regler for overnatning i Danmark her!

Sommerferie i Danmark - Nysted Strand Camping

Hvad skal du pakke?

Prøv dig frem og find ud af hvad du netop har brug for. Her er dog en liste over de mest essentielle ting, du ikke må glemme på din første tur:

Sovegrej:

 • Sovepose/dyne og hovedpude: Vælg en sovepose, der passer til de temperaturer, du forventer at opleve.

Tøj: 

 • Pak tøj efter vejret. Husk en varm trøje til de kølige aftener.
 • Medbring badetøj, hvis der er bade muligheder.
 • Behagelig sko at gå i.

Mad og drikker:

 • Mad der er nemt at tilberede.
 • Husk snacks og mellemmåltider.
 • Overvej hvor meget mad der skal være på køl.
 • Medbring vand.

Køkkengrej:

 • Gasblus eller andet kogegrej
 • Køleboks. Vi anbefaler en kompressor køleboks.
 • Gryder, pander og service.
 • Opvaskegrej: Opvaskebalje, opvaskemiddel, viskestykke og opvaskebørste.

Andet:

 • Solcreme og myggespray
 • Lommelygte
 • Førstehjælpeskit
 • Oplader til mobiltelefoner og andet elektronik
 • Diverse underholdning: Spil, bøger, kort osv.  

Hvordan skal jeg pakke?

Organisering er nøglen til succes! Når du pakker til din tur, så sørg for, at alt har en fast plads i bilen eller oppe i tagteltet. Det gør det nemmere at finde dine ting, når du skal bruge dem. Hold det overskueligt og organiseret – det betaler sig i det lange løb. Start med at pakke de mest essentielle ting, og tilføj gradvist luksus, når du har mere erfaring.

Overvej at investere i en camperbox. En camperbox giver dig et organiseret og funktionelt køkken samt opbevaringsplads

Husk: vi tilbyder et uforpligtigende møde, hvis du ønsker at få bygget en camperbox til dine specifikke behov. Book en tid i dag!

Billig Sommerferie i din minicamper. Ferie på budget, omdan din bil til en minicamper. Garanti for uforglemmelige øjeblikke.

Sommerferie i Sverige

 

LangelandCampers: Din partner til tagtelt eventyr

Med disse tips er du godt på vej til en succesfuld og tryg oplevelse med dit tagtelt. Hos LangelandCampers er vi altid her for at støtte dig på dit eventyr, uanset om du er nybegynder eller erfaren camper. Besøg vores showroom, og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte tagtelt til dine behov. God tur!

BONUS TIP:

Den der står først op laver kaffen, den der står sidst op pakker tagteltet ned. 

 

Vi håber, at denne guide har hjulpet dig med at blive mere tryg ved at købe et tagtelt og planlægge din første tur. Husk at LangelandCampers altid er her for at hjælpe dig med at få succes med dit tagtelt eventyr!

Har du et godt tip? Del det med os i kommentarfeltet!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.