Tip: De bedste Gratis Rejse Apps

Tip: De bedste Gratis Rejse Apps

Uanset om du rejser med tagtelt, campervan eller en anden form for kør-selv-ferie, er her vores anbefalinger til must-have apps.

Rejseklar

Denne app fra Udenrigsministeriet giver dig alle de nødvendige informationer om rejsemål, herunder rejsevejledninger og kontaktinformationer til ambassader og konsulater. Perfekt til at holde dig opdateret og sikker på din rejse.

Tilmeld dig "danskerlisten". Danskerlisten giver Udenrigsministeriet bedre mulighed for at sende vigtige informationer om, hvordan den registrerede bør forholde sig, hvis der opstår en alvorlig krise i det land, hvor den registrerede befinder sig. Det kan være større naturkatastrofer, politiske uroligheder eller terrorangreb. Tilmelding til Danskerlisten er frivillig men anbefales både for rejsende og fastboende i udlandet. Krisesituationer kan opstå i alle lande. Tilmelding til Danskerlisten anbefales både når man rejser i Europa og længere væk - for en sikkerheds skyld!

Rødt kort

Med Rødt Kort appen fra SOS International kan du få hjælp, hvis uheldet er ude. Den tilbyder hurtig assistance ved bilnedbrud eller ulykker i udlandet, så du kan føle dig tryg under hele turen.

GoingAbroad

Denne app fra EU hjælper dig med at navigere de forskellige trafikregler i Europa. Fra hastighedsbegrænsninger til vejafgifter, GoingAbroad sikrer, at du er informeret og forberedt på vejene i de lande, du besøger.

Park4night

Find de bedste steder at parkere og overnatte med din campervan med Park4night. Appen indeholder brugeranmeldelser og detaljerede beskrivelser af parkeringspladser, campingpladser og naturspots, så du altid kan finde et godt sted at overnatte.

TooGoodToGo

Elsker du god mad og hader madspild? TooGoodToGo appen lader dig købe overskudsmad fra lokale restauranter og butikker til nedsatte priser. Perfekt til at finde et godt måltid på farten og samtidig gøre noget godt for miljøet.

Valutaomregner

Når du rejser gennem forskellige lande, kan det være svært at holde styr på forskellige valutaer. Med en valutaomregner app kan du hurtigt og nemt omregne priser og få styr på dit feriebudget.

Google Maps

Ingen rejse uden Google Maps! Denne uundværlige app hjælper dig med at finde vej, opdage lokale seværdigheder og finde de bedste ruter til din destination. Med offline kortfunktion kan du også navigere uden internetforbindelse.

eReolen og eReolen GO!

Hold læselysten i gang på ferien med eReolen og eReolen GO! eReolen giver dig adgang til tusindvis af e-bøger og lydbøger for voksne, mens eReolen GO! er perfekt til de yngre læsere. Uanset hvor du er, kan du altid finde noget spændende at læse eller lytte til.

TIP: tryk på de tre prikker og vælg "Gør tilgængelig offline"

 

Med disse apps i din digitale værktøjskasse er du klar til en sommerferie fyldt med eventyr og frihed på vejene. Vi håber, vores anbefalinger vil gøre din rejse endnu bedre.

Hvilke Rejse Apps bruger du?

Tilbage til blog

Indsend en kommentar